thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* staffelprijzen

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Biolage

Het merk Biolage staat voor professionaliteit, eerlijkheid, gezondheid, en voor de natuur. Biolage is in 1990 gelanceerd toen Arnie Miller vond dat de natuur prima gebruikt kon worden om het haar te beschermen en te voeden. Biolage gebruikt botanische ingrediënten en gelooft in de kracht van de natuur. De producten zorgen voor oogverblindende resultaten en maken stylisten tot op de dag van vandaag wereldwijd gelukkig.

Natuurlijke haarproducten én milieuvriendelijk

Biolage gelooft in duurzaamheid, natuuurlijkheid en in het feit dat je goed moet zijn voor de planeet. Biolage produceert dan ook duurzaam en sinds 2015 is haar fabriek in Burgos, Spanje C02 neutraal. Hier wordt alle energie opgewekt door zonnepanelen en al het afvalwater wordt gezuiverd en opnieuw gebruikt. Daarnaast gebruikt Biolage wel 95% gerecycled plastic en het merk verbetert dit continu. Biolage is door de jaren heen uitgegroeid tot leider op het gebied van professionele haarverzorging. Zowel op het gebied van haarverzorging, als het gebied van het verminderen van haar ecologische voetafdruk.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.