thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* staffelprijzen

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Davines: duurzame, natuurlijke en kwalitatieve haarproducten

Davines is in 1993 opgericht in Italië en is een van de meest vooruitstrevende merken op de markt. Wat begon als onderzoekslaboratorium om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen voor ’s werelds bekendste cosmeticabedrijven, is inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig merk dat zich richt op salons.

Natuurlijke producten in een modern jasje

De kwaliteitsproducten van Davines worden gecreëerd op basis van wetenschappelijk samengestelde formules. Hierbij worden uitsluitende natuurlijke producten gebruikt, het merk stelt het hebben van respect voor de (leef)omgeving namelijk centraal. De ingrediënten van de producten bevatten een hoog percentage aan ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn.

Daarnaast zet het merk zich in voor verschillende duurzaamheidsprojecten: de fabrieken en kantoren worden voorzien van groene stroom vanuit zon-, wind-, water- en windenergie. Daarnaast zijn zowel de producten als de eco-verpakkingen zo ontwikkeld dat ze een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achterlaten.

De inspiratie voor deze producten en verpakkingen wordt uit verschillende culturen gehaald, maar altijd met het geloofwaardige Italiaanse perspectief in het achterhoofd. Aspecten van het Italiaanse erfgoed zoals geschiedenis, kunst, mode en design, zullen altijd terug te vinden zijn in de producten. Eenvoud en harmonie definiëren de producten waardoor het merk altijd modern en eigentijds is. Een prachtige toevoeging aan je badkamer! 

De meest bekende en fijne lijnen voor ieder haartype

Bij Salontopper hebben we een groot aanbod aan Davines haarproducten tegen een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een fijne conditioner, een reinigende shampoo of een heerlijk stylingsproduct dat kwalitatief hoogstaand is én milieuvriendelijk is geproduceerd? 

Dan zit je bij Davines goed. Wij zijn zelf weg van de 'More Inside Curl Building Serum', De 'OI Oil' en de 'More Inside Seasalt Spray'. Verder heeft Davines erg fijne lijnen zoals Davines Natural Tech, Davines Essential Haircare en Davines More Inside.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.