thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 4.3/5

Kérastase Symbiose

Roos en huidschilfers zijn één van de meest vervelende haarproblemen die er bestaan. Door goede verzorging van je hoofdhuid en haar kun jij dit bestrijden en voorkomen. Met het nieuwe Kérastase Symbiose reinig je de roos en huidschilfers van je hoofdhuid en ga je tegelijkertijd de oorzaken van roos te lijf! Een vernieuwende anti-roos verzorging. 

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Anti-Roos haarverzorging van Kérastase Symbiose

Een veel voorkomend probleem is roos en schilfering van de hoofdhuid. Gelukkig zijn er remedies voor zoals de nieuwe anti-roos haarverzorging van Kérastase Symbiose! Deze uitgebreide lijn bevat verschillende producten om allereerst een goede reiniging te bieden en daarnaast de balans van de hoofdhuid te herstellen, zodat de oorzaken van roos wordt bestreden. Roos op de hoofdhuid wordt namelijk veroorzaakt door een overproductie van nieuwe huidcellen. Deze overproductie wordt veroorzaakt door een geïrriteerde hoofdhuid, vette hoofdhuid of disbalans in de microbiome (bacteriën die op de huid leven) van de hoofdhuid. 

Voor veel andere hoofdhuidproblemen zoals een gevoelige hoofdhuid en vette hoofdhuid is er de Kérastase Specifique lijn.

Kérastase Symbiose Anti-Roos producten

  • Micro-peeling Cellulaire: Om schilfers goed van de hoofdhuid te krijgen begin je met een micro-peeling. De peeling weekt als het ware de huidschilfers los, zodat ze beter van de hoofdhuid afkomen.
  • Bain Crème Anti-Pelliculaire: Rijke cremige shampoo die de hoofdhuid mild maar goed reinigt. Tegelijkertijd geeft het een goede hydratatie aan haar en hoofdhuid.
  • Bain Pureté Anti-Pelliculaire: Last van roos, maar ook een vette hoofdhuid? Deze shampoo reinigt mild maar sterk zodat overtollig talg en de schilfers van je hoofdhuid verwijdert worden.
  • Fondant Apaisant Essentiel: Deze Conditioner zorgt voor een goede hydratatie van het haar en de hoofdhuid.
  • Masque Revalisant Essentiel: Een haarmasker met intense voeding, die rekening houdt met de balans van je hoofdhuid
  • Anti-Dandruff Cellular Night Serum: 4 weken durende kuur waarmee je jouw hoofdhuid balans 's nachts helpt herstellen!
toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.