thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 4.3/5

KEVIN.MURPHY SMOOTH.AGAIN

Pluizig haar komt vaak voor wanneer je dik en grof haar hebt. Daarbij helpt dagelijkse styling (zoals borstelen, föhnen of kleuren) al helemaal niet bij het onder controle krijgen van je haar. Sterker nog, het beschadigt je haar en zorgt ervoor dat de keratine langzaam uit het haar verdwijnt. En wat krijg je dan? Nog meer frizz!

Wat kan je er tegen doen? Kevin Murphy heeft de perfecte productlijnlijn voor jou. De SMOOTH.AGAIN lijn is een verzachtende lijn die je helpt frizz tegen te gaan speciaal voor dik, grof en krullend haar.

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


De SMOOTH.AGAIN producten

De SMOOTH.AGAIN lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave-in crème.

SMOOTH.AGAIN.WASH

Als je last hebt van pluizig haar is de SMOOTH.AGAIN.WASH wat voor jou. Het is een smoothing shampoo voor dik, grof en krullend haar die frizz tegengaat. Een van de ingrediënten is monoï olie die onder andere je haar beschermt, kalmeert en zacht maakt. De shampoo verfijnt en verzacht je haar doelgericht en beschikt over murumuru boter die een lichte beschermlaag achterlaat. Deze beschermlaag verhoogt de veerkracht en creëert glans. De extracten van zonnebloemzaden werken als moisturiser die het haar meer laten glanzen, gladder en sterker maken. Zo kan je je frizzy hair onder controle houden.

SMOOTH.AGAIN.RINSE

De smoothing conditioner in deze lijn is geschikt voor dik, grof en krullend haar. Frizzy hair betekent een tekort aan keratine. Keratine is een proteïne die het haar mooi en gezond houdt. De SMOOTH.AGAIN.RINSE maakt gebruik van de ion-based cationic technologie. Deze technologie bootst de structuur van keratine na die op het haar aansluit daar waar het haar het meeste verfijning en smoothness nodig heeft. De cacaoboter die in deze conditioner zit, zorgt ervoor dat er een natuurlijke beschermlaag ontstaat die gespleten haarpunten dicht, het haar en de hoofdhuid beschermt en frizz vermindert.

SMOOTH.AGAIN

Tot slot is er in deze lijn nog de SMOOTH.AGAIN treatment. SMOOTH.AGAIN is een leave-in smoothing crème voor dik en pluizig haar. Deze crème is zowel een treatment als een styling product. Dit treatmentproduct maakt het haar glad en gaat frizz tegen. Als je jouw haar dagelijks stijl maakt met een föhn of stijltang, is dit product ideaal voor jou.

Beter voor het milieu

Het milieu is erg belangrijk voor Kevin Murphy. Daarom zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Dit doen zij door 100% gerecyclede materialen te gebruiken voor hun verpakkingen en gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die op een manier worden verkregen die zo min mogelijk schade brengt aan het milieu. Zij kiezen bedrijven die gebruik maken van micro teelt, ecologische oogsttechnieken of biologische begroeiing.

Alle producten van Kevin Murphy zijn parabeen- en sulfaatvrij. Daarnaast zijn zij ook cruelty free.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.