thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 4.3/5

Olaplex No 0

Olaplex No 0 is een van de nieuwste aanvullingen op het Olaplex syteem. Net als Olaplex No 1 en No 2 herstelt Olaplex No 0 gebroken zwavelbruggen in het haar. Ook versterkt Olaplex No 0 het haar en beschermt het de haarstructuur. Olaplex No 0 is een aanvulling op Olaplex No 3 en is gemakkelijk thuis te gebruiken. Ontdek ons assortiment en geniet van je gezonde haren.

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Wat is Olaplex No 0?

Olaplex No 0 is een aanvulling op de Olaplex No 3. Het is een voorbehandeling en het is ideaal als thuisbehandeling. Het product is geschikt voor ieder haartype, haarkleur en haartextuur, net zoals alle andere producten van Olaplex. Het is een soort primer voor de No.3- behandeling. Olaplex No 0 helpt bij het verminderen van breuk en het verminderd kroezen. Dit product kan je thuis zelf in je haren zetten, bij No 1 en No 2 is het advies om het product door een professional te laten gebruiken.

Hoe gebruik je Olaplex No 0?

Olaplex No 0 breng je aan op schoon, droog haar. Het product moet aangebracht worden vanaf de wortel tot aan de punten. Als je het product aangebracht hebt in je haar kan je het verder erdoorheen borstelen. Op deze manier verspreid het voldoende en absorbeert het goed in het haar. Na 10 minuten intrekken, kan je Olaplex No 3 erbij aanbrengen. Dit laat je nog eens 10 minuten intrekken, daarna kan je het uitspoelen. Voor het beste resultaat kan je vervolgens met Olaplex No 4 en No 5, de shampoo en conditioner, je haren wassen. Met Olaplex No 6 en No 7 kan je je haar stijlen in het model dat jij graag wil. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Wat maakt Olaplex zo goed?

Alle producten van Olaplex zijn Vegan, sulfaatvrij en parabeenvrij. Hierdoor droogt je haar niet uit en vermindert je haaruitval. Daarnaast zorgen de ingrediënten die in Olaplex zitten dat je beschadigde haar weer aan elkaar gehecht worden. Hierdoor wordt het haar buitengewoon sterk, glanzend maar bovenal supergezond. Een ander voordeel is dat het haar met Olaplex maar ongeveer één keer per week gewassen hoeft te worden. Als je je haar kleurt, blijft dit dus nog langer zitten. 

Olaplex No 0 bestellen bij Onderhoudstopper.nl

Als je enthousiast bent geworden over de haarstyling van Olaplex of Olaplex No 0 zelf, kan je deze met veel voordelen kopen op bij Onderhoudstopper.nl. Ook vind je in ons assortiment verschillende sets met de basis Olaplex producten. Je bestelling wordt gratis bij je bezorgd vanaf €35,-. Als je de producten op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur besteld, krijg je je bestelling de volgende dag geleverd. Er gingen al veel anderen je voor, want we scoren inmiddels een 9.4 op klantenbeoordelingen.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik je olaplex 0?

Olaplex No. 0 is een fijn product dat je eenvoudig kan gebruiken. Breng het aan op droog haar en verdeel het gelijkmatig van de wortels tot de punten. Daarna kan je het product minimaal 10 minuten laten inwerken. Voor betere resultaten kun je het langer laten zitten, zelfs 's nachts. Spoel het daarna uit en was je haar met shampoo. Vervolg dit met het verzorgen met conditioner. Uiteindelijk helpt deze behandeling bij het herstellen en versterken van beschadigd haar.

Hoe gebruik je olaplex 0 en 3?

Olaplex No. 0 en No. 3 zijn fijne producten die je kan gebruiken. Wanneer je ze allebei wil gebruiken, begin je met No. 0. Deze breng je aan op droog haar en laat je minstens 10 minuten inwerken. Daarna kan je het uitspoelen. Vervolgens breng je No. 3 aan op vochtig haar en laat je minstens 10 minuten inwerken. Daarna kan je het uitspoelen en je haren wassen met shampoo en conditioner. Deze producten helpen bij het herstellen van beschadigd haar.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.