thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* staffelprijzen

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


The Ritual of Karma

The Ritual of Karma draait zoals de naam het al verklapt om Karma. Volgens het hindoeïsme trek je goede karma aan als je zelf ook goede intenties hebt. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld goed voor jezelf zorgt en het beste met jezelf voor hebt, maar ook voor een ander, er goede dingen op je pad komen in de vorm van geluk. Om dit over te laten komen in de producten van The Ritual of Karma,  heeft Rituals ervoor gekozen of de heilige lotus aan The Ritual of Karma toe tevoegen. Deze lotus is namelijk het symbool van wijsheid en zuiverheid. Daarnaast bevatten de producten biologische witte thee, waardoor de producten een heerlijke frisse en zuiverende geur hebben. Verscherp je zintuige met The Ritual of Karma.

Ritual of Karma set

In de giftset van Ritual of Karma vind je alles wat je nodig hebt. Deze set bevat onder andere het populairste product uit de Ritual of Karma-lijn: De Ritual of Karma body mist. Deze heerlijke lichaamsnevel geeft je een heerlijk fris gevoel. De geur vervaagt gedurende de dag nauwelijks waardoor je de gehele dag lekker ruikt. Naast de Ritual of Karma body mist bevat de set een Ritual of Karma doucheschuim, een Ritual of Karma bodyscrub en een Ritual of Karma bodycrème. Geef de Ritual of Karma gift set cadeau of houd het prachtige pakket lekker voor u zelf.  

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.