thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* staffelprijzen

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


The Ritual of Samurai

The Ritual of Samurai is dé mannenlijn van Rituals. De lijn is gebaseerd op de verzorgingstradities van oude Japanse krijgers en zorgt ervoor dat jij er op je best uitziet. De producten ruiken heerlijk naar Sandelhout en stralen frisheid uit. De Rituals Ritual of Samurai heeft de lijnen Face, Shave, Sport en Classic. Deze vier lijnen zorgen ervoor dat je alles in één hebt. Gebruik de Shave-producten voor tijdens en na het scheren, de sport-producten voor na het sporten en de Classic producten op een dagelijkse basis. Voel je goed én zie er goed uit met de Ritual of Samurai.

Ritual of Samurai pakket

De Ritual of Samurai gift sets bevatten producten uit alle vier van de lijnen van de Ritual of Samurai: Shave, Face, Sport en Classic. Ben je met de gift sets in één keer voorzien van alle essentials. Doe de leuke gift set cadeau aan je vader, je kennis, je vriend of iemand anders die jij gelukkig wil maken met de gift set. Ook kan je de gift set voor jezelf houden! Éen ding is zeker: Met de Ritual of Samurai ben jij altijd goed verzorgd, voel je je heerlijk fris en ben je elke ochtend klaar voor de dag.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.