thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* staffelprijzen
Shampoobars Shampoo Bar

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Shampoo Bars

Bij het gebruik van een shampoobar bespaar je maar liefst 3 flessen shampoo. De shampoos zijn natuurlijk samengesteld en daarnaast ook perfect voor het reizen, want hej je neemt niks vloeibaars mee! Iedere shampoo bar is weer ergens goed voor, heb jij krul haar? Dan is voor jouw haartype zeker een shampoo bar te vinden.

Over het merk Shampoobars 

Shampoobars is ontstaan door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Ze hebben het initiatief genomen om een volledig plasticvrij douche assortiment aan te bieden met als doel: een volledig plasticvrije badkamer de norm te maken. Ze worden met de handgemaakt in ons eigen land namelijk in Deventer. Eén shampoo bar vervangt maar liefst 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee!  Voor ieder haartype is er een geschikte shampoo bar te vinden. Zo is er bijvoorbeeld een Shampoo Bar met anti-roos werking, een zilvershampoo variant  of is er een shampoo bar speciaal ontwikkelt voor droog of vet haar. Naast de shampoo bar hebben ze ook conditioner bars en body bars. Alle bars zijn cruelty free, siliconen vrij, parabenen vrij, SLS vrij, plastic vrij + bijna alle varianten zijn vegan. Doe jij ook mee? Dan zorgen we samen voor minder plastic.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.