thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 4.3/5

Tondeo Mesjes

Een goede kapper maakt je kapsel natuurlijk helemaal strak met het fijne lijnenwerk met een kappersmes. De Tondeo mesjes zorgen voor het super strakke resultaat dat jouw klanten willen. De verschillende houders voor deze messen liggen fijn in de hand en hebben uitwisselbare mesjes, zodat het resultaat altijd super strak zal zijn! Ze zijn geschikt voor zowel snijden als scheren en voor nek- en baardharen. Onderhoudstopper.nl heeft vier varianten kappersmessen van Tondeo in het assortiment met ieder hun eigen voordeel.

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Tondeo Kappersmes

Met een ergonomisch Tondeo Kappersmes zorg jij als kapper voor het strakste resultaat bij jouw klanten. Verwijder eenvoudig baard- en nekharen met een super glad en snel resultaat. De messen zijn uitwisselbaar, dus hygiënisch en duurzaam. Door de hoek van de messen is het ook nog eens geheel veilig voor zowel de kapper als de klant. De verschillende set bevatten meshouders waarbij 10 standaard mesjes worden meegeleverd. De verschillende houders hebben verschillende voordelen, zo zijn de Sifter Ergo en Comfort Cut met meer ergonomische eigenschappen ontworpen voor optimale comfort.  

Tondeo tss3 mesjes

Één van de populairste messen van Tondeo zijn de Tondeo tss3 mesjes. Deze mesjes zijn geschikt voor zowel scheren als snijden van het haar. Ze hebben een geoptimaliseerde snijhoek voor extra stevigheid en het scherpste snijresultaat. De Tss3 mesjes zijn geschikt voor de Tondeo Sifter Classic en de Tondeo Sifter Ergo. Deze worden ook standaard geleverd met 10 van deze topmesjes.

Tondeo Kappersschaar

Naast kappersmessen heb je ook de Tondeo Kappersschaar. Deze scharen zijn van hoge kwaliteit en bieden de kapper een precisieinstrument dat is ontworpen om het haar nauwkeurig in model te knippen. Kappersscharen worden gemaakt van hoogwaardig staal zodat ze jarenlang meegaan en zijn optimaal geslepen zodat ze ook bij intensief gebruik lang goed blijven knippen. De kapperscharen zijn ontwerpen met ergonomische  eigenschappen in het achterhoofd, zodat ook bij langdurig gebruik de scharen fijn in de hand blijven liggen.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.