thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* staffelprijzen

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


The Ritual of Jing

De nieuwe lijn van Rituals, The Ritual Of Jing, is geïnspireerd door de eeuwenoude tradities en het concept van Jing. Jing staat voor kalmte, voor rust en voor stilte. Met Jing vind je jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek je de rust, de kalmte en de stilte in dingen om je heen maar ook in jezelf. Met Jing creer je diepe ontspanning waardoor je beter kunt slapen en betekenisvollere routines hebt gedurende de dag.

Ingrediënten van Jing

The Ritual of Jing bevat heerlijke ingrediënten zoals Jujube en Heilige Lotusbloemen. De bloemen drijven in kalme en troebele wateren, ze worden in het Verre Oosten dan ook beschouwd als een symbool voor zuiverheid en spirituele groei. De lotus staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen, ze gaan open bij zonsopgang en sluiten bij zonsondergang. Dit is een symbool van vrede. Naast Lotus bevat The Ritual of Jing ook Jujube, de jujubezaden worden in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt om stress te verlichten en om de rust te bevorderen.

Slaap beter en voel je relaxed

Jing bestaat enkel uit ingrediënten waarvan bekend is dat ze stress verminderen en je kalmte bieden. Sluit af met de warme, vredige geur van Jing en bereid je rustig voor op de nacht met product die een sereen gevoel bij je oproepen.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.