thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 4.3/5

Status update en factuur

Bestelbevestiging 
Na het definitief plaatsen van je bestelling wordt er direct een bevestiging hiervan verstuurd aan je opgegeven emailadres.
 
Hierin staat nogmaals een overzicht van alle bestelinformatie. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op per e-mail.
 
Betaalbevestiging 
Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je daarvan een update per email van ons. Heb je gekozen voor een bankoverschrijving, dan duurt de verwerking hiervan gemiddeld 1-3 werkdagen. Na de verwerkingstijd ontvang je een bevestiging van de ontvangst van de betaling per e-mail.
 
Verzendbevestiging 
Zodra wij je bestelling verstuurd hebben ontvang je daarvan een update per e-mail met daarin de traceercode van je zending.
 
Digitale factuur 
Zodra de bestelling verstuurd is ontvang je van ons een digitale factuur per e-mail. Deze factuur is ook online terug te vinden, indien je een account hebt aangemaakt, onder "Account".

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.