thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 4.2/5

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Dermalogica

Dermalogica is wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten, en dat is niet zomaar zo. Het skincare-merk richt zich al meer dan 30 jaar op educatie, op onderzoek en op het geven en krijgen van professioneel advies. Dermalogica streeft altijd neer een gezonde huid, dat mogelijk is voor iedereen.

De geschiedenis van Dermalogica

Het merk is in 1986 gestart met het ontwikkelen op het gebied van beauty doordat Jane Wurwand (skin therapist) tot de ontdekking kwam dat vervolgopleidingen voor gezicht- en lichaamsbehandelingen niet bestonden in Amerika. Daarom is ze een opleidingsschool gestart in Californië onder de naam The International Dermal Institute (IDI). Tot de dag van vandaag wordt het IDI gezien als de beste opleidingen op het gebied van skincare en ze hebben dan ook meer dan 40 vestigingen.

No-Nonsense en duurzaam

Dermalogica is een serieus merk dat zich niet focust op het luxueuze, maar op het creeren van een gezonde huid. De producten van Dermalogica zijn dan bijna allemaal ook vrij van microplastics en bevatten alle producten enkel ingrediënten waarvan het bewezen is dat ze ook echt wérken. En dat bewijs wordt geleverd doordat meer dan 100.000 schoonheidsspecialisten wereldwijd werken met Dermalogica. Daarnaast is Dermalogica cruelty free en hecht het merk waarde aan duurzaamheid. Dermalogica beperkt haar ecologische voetafdruk zoveel mogelijk door enkel FSC gecertificeerd en milieuvriendelijk karton en papier te gebruiken. Ze streven ernaar om in het einde van 2020 90% van hun verpakkingen recyclebaar te maken. Daarnaast worden er FSC gecertificeerde verzenddozen gebruikt en worden die dozen gevuld met mais chips die bio-afbreekbaar zijn. Ben je dus op zoek naar een Dermalogica dagcrème, een Dermalogica zonnebrand of een ander product van Dermalogica voor bijvoorbeeld je droge huid? Dan ben je bij Salontopper.nl aan het goede adres.

 

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.