thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 4.4/5

KEVIN.MURPHY REPAIR-ME

Gespleten punten of sponsachtig haar met knopen als het nat is, je haar breekt snel en is alles behalve elastisch. Herken je dit? Dan heb je waarschijnlijk zwaar beschadigd haar met een tekort aan proteïnen. Maar… daar is natuurlijk een oplossing voor! De REPAIR-ME lijn van Kevin Murphy kan je haar herstellen en weer volledig in gezonde conditie krijgen.

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


De REPAIR-ME producten

De REPAIR-ME lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, een leave-in treatment en een cleansing treatment.

De REPAIR-ME.WASH is een herstellende shampoo voor beschadigd haar. Beschadigd haar heeft namelijk een tekort aan proteïne. Deze shampoo bevat alle krachtige proteïne (uit bamboe en zijde aminozuren) die jouw haar nodig heeft. De REPAIR-ME.WASH versterkt je haar en verwijdert onzuiverheden.

Kenmerken

  • Parabeen- en sulfaatvrij
  • Voedend
  • Vult beschadigd haar op
  • Herstellend
  • Versterkt het haar
  • Kleur veilig

Naast de herstellende shampoo is er ook nog de REPAIR-ME.RINSE. Deze herstellende en reconstruerende conditioner bevat, net zoals de shampoo, ingrediënten die het proteïnetekort aanpakken en het beschadigde haar opvullen. De ingrediënten in deze conditioner die het haar aanpakken zijn shea boter en aloë vera. Shea boter en aloë vera zijn vochtinbrengend voor je haar, verbeteren de beheersbaarheid van je haar en zorgen voor een reflecterende, mooie glans.

In de lijn zitten ook twee treatments. De RE.STORE en LEAVE-IN.REPAIR zijn beide verzorgende treatments die beschadigd haar tegen gaan. De LEAVE-IN.REPAIR treatment herstelt direct de beschadigde delen van je haar. Naast het herstellen, voedt de treatment deze delen van de wortel tot in de punten. Ook beschermt de treatment het haar tegen intense hitte. De LEAVE-IN.REPAIR treatment is voedend, herstellend, parabeenvrij, reduceert haarbreuk en versterkt het haar.

Naast de LEAVE-IN.REPAIR treatment is er ook een RE.STORE treatmeant. RE.STORE is een cleansing treatment die in één stap het haar reinigt en behandelt. Zo vervangt deze treatment op dag van gebruik de REPAIR-ME.WASH & RINSE. Met behulp van high-tech huidverzorging technologie zijn er enzymen gehaald uit Papaya en Pineapple. Samen met Green Pea Protein houden ze vocht vast om beschadigd haar te reconstrueren. RE.STORE is een proteïne shot voor je haar.

Beter voor het milieu

Het milieu is erg belangrijk voor Kevin Murphy. Daarom zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Dit doen zij door 100% gerecyclede materialen te gebruiken voor hun verpakkingen en gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die op een manier worden verkregen die zo min mogelijk schade brengt aan het milieu. Zij kiezen bedrijven die gebruik maken van micro teelt, ecologische oogsttechnieken of biologische begroeiing.

Alle producten van Kevin Murphy zijn parabeen- en sulfaatvrij. Daarnaast zijn zij ook cruelty free.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.