thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 4.3/5

Matrix Total Results Brass Off

Gekleurd of natuurlijk bruin haar kan last krijgen van ongewenste warme en koperkleurige tonen in het haar. Matrix Total Results Brass Off heeft de oplossing met een hele lijn aan producten die jouw bruine haar op de gewenste kleurtoon houden. Met de Brass Off producten verzorg jij je haar tot in de puntjes en behoud je de bruintoon die jij graat wilt!

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Matrix Brass Off voor bruin haar

Natuurlijk of gekleurd beide kunnen gebruik maken van Matrix Brass Off voor bruin haar. De producten zijn erop gericht het meeste uit jouw (natuurlijke) bruine kleur te halen. Door externe omstandigheden kunnen warme of koperkleurige tonen in je haar verschijnen waardoor jij niet de gewenste kleur meer hebt. Om dit tegen te gaan zonder meteen weer naar de kapper te hoeven kun jij met Matrix Brass Off jouw haarkleur verzorgen en de gewenste kleurtoon behouden. 

Matrix Total Results Brass Off Producten

In de Matrix Total Results Brass Off lijn vind je 4 producten waarmee jij jouw haar kan verzorgen en de kleurtoon van je bruine haar optimaal kunt houden. We zetten ze even kort op een rijtje:

  • Shampoo: De Brass Off Shampoo bevat neutraliserende blauw-paarse pigmenten die ervoor zorgen dat warme tonen uit bruin haar verdwijnen voor een frisse koele tint.
  • Conditioner: Rijke conditioner met vitamines en olie die het haar voeden en hydrateren. Daarnaast neutraliseert de Brass Off conditioner de warme tonen in het haar.
  • Haarmasker: Geef voeding en hydratatie terwijl je jouw haarkleur opfrist naar een koele tint. Vitamines en olie in dit haarmasker zorgen voor een goede verzorging en herstel van je haar. De blauw-paarse pigmenten in het Brass Off haarmasker zorgen voor een koelere frisse tint.
  • Toning Spray: Deze toning spray zorgt voor een instant koelere tint in het haar tijdens het stylen. De toning spray heeft een neutraliserende formule die warme tonen in bruin haar neutraliseert. Daarnaast biedt deze spray hydratatie zodat het haar gezonder wordt en pluizen vermindert.
toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.