thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 4.3/5

Matrix Total Results Instacure

Het meest beschadigde haar heeft natuurlijk een powerful herstel nodig. Met Matix Total Results Instacure zorg jij voor herstel en sterker haar zodat gespleten punten en haarbreuk minder voorkomen. De Instacure producten zijn verrijkt met vloeibare proteïne die het haar zijn kracht teruggeeft en porositeit tegen gaat. 

 

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Matrix Instacure voor beschadigd haar

 Geef jouw beschadigde haar een Instant Cure met Matrix Instacure. Matrix Instacure voor beschadigd haar zorgt voor een goed en snel herstel van jouw beschadigde haar. Het voelt gezonder, ziet er gezonder uit en problemen als haarbreuk en gespleten punten zullen minder vaak voorkomen. Dit komt doordat de producten van Matrix Instacure zijn verrijkt met vloeibare proteïnen die het haar zijn kracht teruggeven. Daarnaast vullen de proteïnen de "lege" plekken in het haar aan waardoor porositeit verminderd en het haar sterker aanvoelt.

Matrix Instacure Producten

Matrix Total Results Instacure Repair Shampoo: Zorgt niet alleen voor schoon haar, maar helpt beschadigd haar ook direct bij herstel door de toevoeging van vloeibare proteïnen die het haar helpen versterken.

Matrix Total Results Instacure Repair Conditioner: Na een verzorgende behandeling met deze conditioner voelt je haar weer zachter en gezonder aan. Het haar is daarnaast ook beter beschermt tegen pluizen, dus bye bye frizz!

Matrix Total Results Instacure Anti-Breakage Porosity Spray: Deze voedende leave-in maakt het haar weer sterker door vloeibare proteïne en vitamine B5. Daarnaast helpt het droog haar weer glad en zacht te maken, zodat je haar makkelijker ontklit en ontwart. Na gebruik is je haar dus klaar om te stylen.

toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.