thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 4.4/5

Wella Professionals Color Touch

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Wella Professionals Color Touch kleuring

Ervaar een prachtige glans en levendigheid in het haar met Wella Professionals Color Touch. Het bestaat uit een demi-permanente kleuring en is ammoniavrij.  Onder de Color Touch lijn vallen de volgende lijnen:

  • De Color Touch is een demi-permanente haarkleur. Deze tijdelijke, ammoniavrije, multidemensionale, demi-permanente haarkleuring is geschikt voor wanneer je jouw haarkleur regelmatig wil veranderen
  • De Color Touch Plus zorgt voor een betere dekking bij stugge, grijze haren en is daarnaast geschikt voor als je nog niet toe bent aan een permanente haarkleuring.
  • De Color Touch Relights verfrist blondor- en magma kleuringen/highlighst. Het zorgt voor een levendige glans in het haar.
  • De Color Touch Special Mix is voor creatieve menging of levendige kleurresultaten.
  • De Color Touch Sunlights zorgt voor een lichte oplichting in het haar voor sun-kissed haar. Daarnaast ook geschikt voor het verbergen van de eerste tekenen van grijs haar.
toepassen

nieuw bij onderhoudstopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.